Het vertrek!!

Ja hoi,

Hier is hij dan mijn 1e echte verhaaltje, ga er lekker voor zitten want dat doe ik nu ook. Vannochtend gingen wij rond 4.30 weg uit hoogeveen city! Om 6.15 precies, aangekomen op schiphol waar wij gelijk zagen dat we weer naar bed konden, 1.5 uur vertraging heuuu lekker begin:d. Maar dat mocht de pret niet drukken, wij lekker koffie drinken en broodjes eten om 6.30. Toen kwam het afscheid om 8.00 uur, dit was natuurlijk aardig kloten. Nou ik dus door de douane enzv. en dan zat ik om 10.15 heerlijk in een mooi vliegtuigje, achterste rij, touchscreen voor me, top dus!

8 uur later zag ik dan eindelijk NYC! Heeeeeeeeeeeeeeeeel gaaf om dat voor de 1e keer te zien van een afstandje! De vliegreis viel gelukkig mee en alles was goed gegaan! Koffers kwamen erg snel en zo kon ik dus met me reisvrienden een gele taxi pakken opweg naar ons Hostel in Manhattan! En ja hoor we hadden de een topp taxichauffeurtje(foto), heeeule grote neger, een echte Amerikaan dus. Nou dat kon je wel merken aan zn rijgedrag, was er ongeveer 3 keer bijna geweest aangezien hij links/rechts inhaald, over alle strepen rijd en geen verkeersregels kent, maar die kent niemand hier:p

Me hostel is super gezellig en erg groot! Veel jongeren hier, en ik slaap met stuk of 6 andere jongens op een kamertje! Zie de lelijke foto van me masterbedroom! Maarja alles was prima in orde dus ik ga zo lekker met stapelbed induiken:P.

Aan het einde van de middag zijn we richting Times Square gegaan, wat echt zoooooooooooo vet was! Niet normaal. We hebben er lekker gegeten en ik heb echt me ogen uitgekeken, super nice daar!

Morgen moet ik er om 8 uur uit aangezien ik om 9 uur een orientatie heb en om 11 uur met een of andere bus moet midden op times square naar me kamp! Maar ik heb er zin in en ook dit gaat vast allemaal goed komen! Ik ga nu met de roltrap naar me masterbedroom, ff chille in de jacuzzi en dan slapen onder me hemelbedje!

Ik zeg adios, tot ziens, bye, kuskus en tot de volgende keer!!

Maar dan in Brant Lake op me Camp!! Heuuuujjj

Iris Korvemaker

Klinkt goed Nick!! Veel plezier nog in Manhatten:). Geen last van een jetlag? Ben benieuwd naar je volgende berichtje.
Liefs, Iris

Remco

NICE MAN!!!
Goed verhaal:)!

pa willem

je wens is in vergulling gegaan, je bent er !!
goeie reis vandaag naar brant lake, ook van marlon die om 7.15 uur op haar fietsie dwars door den haag weer naar haar werk is gegaan.
het zijn hier prachtige zonnige dagen, heerlijk hier aan de kust.
vandaag ga ik me bezig houden met o.a. marlon haar fietsen en ze speelt om 17.30 uur in wassenaar de kwart-finale. de wonderen zijn de wereld nog niet uit!
nou vent, have fun and a verry good time!

jeroen

Hee Nick,

Fantastische ervaring voor je!
Erg leuk dat je iedereen hier op de hoogte houdt, ik zal het in ieder geval in de gaten houden.
Je gaat ongetwijfeld fantastische dingen meemaken!

De groeten uut Emmen!

Murlen

Nickskieeee

Aaaah super leuk verhaaltje!! Echt zo leuk om te lezen, je schrijft precies zoals je het zou zeggen haha ik zie t zo voor me ;-)

Nou vandaag op naar je camp, ben benieuwd! Keep up the good stories XD

(L) YOU! XXXXX

Iloontje

Nickyyyyyyy!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii!~!!! Je bent errrr heeehoooheeeoooooo!!!
Je klinkt niet erg jatlag-erig..... misschien komt dat nog hihi. Je schrijft leuk broer, je kan zo een boek gaan schrijven.
Geniet geniet geniet, maar dat hoef ik niet te zeggen volgens mij.
Heuuuuuule dikke kus oja en de groetjes van Frixie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wietse

Joeeeeeeee Nicky,

Mooi dat jou manier van praten, terugkomt in je schrijfstijl! Hahah geniet ervan jongen, lief zijn end taluk verruy goed anglish he?:)

HOI

marjan

Hallo Nick
Mooi had de reis goed gegaan.
spannend vooral voor je ouders
Heel veel plezier

Rick

Meesterlijk vett!

Karen

Snickers!
super nice allemaal he.. waarschijnlijk ben je nu op je camp aangekomen.. ben benieuwd hoe je het vind!!
see you about a few weeeeks!

Tamara

OhOhOhOhOh wat maak jij wat mee

Hilda

Hoi Nick,

Daar ben je dan!!!
In NYC....
Wat een ongeloofelijke ervaring! Zeker een inmense stad!
Ik zou stiekum wel met je mee willen kijken...Wie weet komt het er ooit eens van om daar eens.
Die foto met die Amerikaanse taxi chauffeur komt me bekend voor...( Ghana)
Alleen de kwaliteit van de taxi is vast beter zo te zien..
En je bed ziet er tenminste schoon uit,dat is het voornaamste...
Geniet van je eerste indrukken en heel veel plezier op Brant Lake!

Groetjes Hilda

Jetse

Ik zit te wachten op de volgende blog !!!!!!!!!!!!! Laat me niet te lang in.......